Minä

Päivikki, TM, toimittaja, esiintyjä, terapeutti, seksuaalineuvoja ja valmentaja.

On tärkeää pitää huolta siitä, että elämä tuntuu tarpeeksi usein nautinnolliselta, ja että kyky nauttia säilyy. Mottoni onkin “Nauti aina kun voit!”

Nautin ihmisten kohtaamisesta, esiintymisestä sekä uuden oivaltamisesta. Näistä syistä työni onkin iso nautinnon lähde minulle.

Muita intohimojani ja nautinnonlähteitäni ovat koirani Uuno ja muut eläimet, metsät, retkeily, nikkarointi ja touhuilu maaseudulla, seksologia, kirpputorit, hitaat aamut, valokuvat, äänikirjat, fyysinen työ, autolla ajaminen ja ystävien kanssa päämäärätön oleilu. Toivon, että voin taas pian harrastaa suurta nautintoa, painojen vääntöä salilla eli voimailua. Somen kanssa askartelusta nautin myös! Tervetuloa seuraamaan mua Instaan! Ja Linkediniin!

Vuosien työkokemukseni toimittajana, esiintyjänä ja terapeuttina on vahvistanut ajatusta siitä, että nuo erimuotoiset kohtaamistyöt perustuvat samaan asiaan, nimittäin kontaktiin. Kontaktissa tapahtuu ihme, siinä kaksi tai useampi kohtaa niin, että voi syntyä jotain uutta. Kontaktissa on läsnäoloa, omaan ja toisen taajuudellle virittäytymistä, kuuntelua, rajoja, kykyä sanoa ei tai kyllä, pyytää, antaa, turvallisuutta ilmaista ja olla aito ja kokonainen.

Koulutustaustaltani olen teologian maisteri, seksuaalineuvoja, gestalt practitioner, henkisen ja hengellisen kasvun ohjaaja, liikuntaneuvoja, voimauttavan valokuvauksen ohjaaja sekä vuorovaikutusasiantuntija. Kouluttaudun jatkuvasti lisää.

Terapeuttina ja valmentajana peruslähestymiseni pohjaa hahmoterapiaan, jota olen opiskellut Tanskassa (GIS-Gestalt Institute of Scandinavia, clinical psychotherapy and organizational consulting) neljä vuotta.

Kaikessa tekemisessäni ammennan inspiraatiota myös luonnosta ja eläimiltä. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisten ja muiden elävien olentojen välisestä kommunikaatiosta. Kontaktissa toiseen tulemme itseksemme. Oma itse on se instrumentti, millä tässä elämässä operoimme. Miten sinun instrumenttisi toimii?